Zingen doet goed, zingen is gezond, zingen werkt helend!!

Zingen doet goed, zingen is gezond, zingen werkt helend!!

Dit is het motto van mijn vocal coaching. Daar geloof ik steevast in en ik zie het telkens weer gebeuren in mijn stem- en zanglessen. Wanneer je heel even stilstaat en intens werkt met je stem en klank, dan kom je heel dicht bij jezelf en vergeet je even alles en iedereen rondom jou.

Heel vaak vertellen zangers me dat zingen hetzelfde effect heeft als een uurtje yoga of meditatie. Ik zie ze vaak helemaal ontspannen en opgeladen uit mijn les vertrekken. Heel mooi om te ontdekken hoe rust en energie hand in hand gaan!

Heel fijn om te zien! Daar doen we het voor…

Liefs, Katrien

11046790_10153555035574043_1619520804789291301_o

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s