Workshops Klink’ in klas voorjaar 2018: Versterk je stem. Versterk jezelf!

Klink’in klas stelt voor: workshops “Versterk je stem – versterk jezelf”

Als lesgever gebruik je dagelijks je stem en weet je hoe belangrijk de stem is om je beroep uit te oefenen. Zou je graag je stem verder ontwikkelen en je eigen stem ontdekken? Ben je benieuwd naar hoe je je stem beter voor een klasgroep kan inzetten?

Onze workshops zijn bedoeld voor leerkrachten en docenten, directies en opvoedend personeel in het onderwijs. Er wordt telkens een ander specifiek thema uitgelicht en toegepast op de spreekstem. De thema’s sluiten op elkaar aan. Je kan je aanmelden voor de volledige reeks, of voor de workshop die jou het meeste aanspreekt.

 

Inhoud & data

 • Introductie Versterk je stem, versterk jezelf: we lichten onze manier van werken toe en laten je kennismaken hoe je jezelf kan versterken vanuit de stem. We gaan in op de thema’s die in volgende workshops meer uitgediept zullen worden.
  • 26.04.2018 // 09u-12u // Melsele
  • 26.04.2018 // 14u-17u // Leuven
 • Adem je vrij: tijdens deze workshop gaan we in op het loslaten van de controle en het vinden van je eigen ademritme. We staan stil bij de functie van het middenrif en de invloed van de ademhaling op het lichaam en op je stem?
  • 03.05.2018 // 09u-12u // Melsele
  • 03.05.2018 // 14u-17u // Leuven
 • Omgaan met druk: Hoe betrek je het lichaam bij het spreken? Als we naar ons lichaam luisteren, gaan we in op druk en aanzuiging in het lichaam. We oefenen op spanning, ontspanning en eutonie en hun effect op de stem. Hoe sta je voor de klas
  • 17.05.2018 // 09u-12u // Melsele
  • 17.05.2018 // 14u-17u // Leuven
 • Creëer meer resonantie: De stem is een uniek instrument.  We ontdekken van de resonantie van ons lichaam, vanuit je innerlijke de klank naar buiten brengen. Hoe klink je in de klas? Hoe resoneert het met je studenten en welk effect heeft het op jou als lesgever?
  • 24.05.2018 // 09u-12u // Melsele
  • 24.05.2018 // 14u-17u // Leuven

Inschrijven

Prijs per workshop: € 85

Prijs voor de 4 workshops samen: € 320

Inschrijven kan via deze link.

Vragen

Voor Melsele: Katrien Van Geystelen: katrien.van.geystelen1@telenet.be – 0473 46 08 91

Voor Leuven: Frederika Tournicourt: frederika_tournicourt@hotmail.com – 0473 48 13 43

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s