Aanbod voor bedrijven en ondernemers

Meer en meer ontdekken werknemers en ondernemers het belang van een bewust stemgebruik. Zeker wanneer je vaak voor een groep staat en ook als je echt verbinding wilt maken met je publiek. Een goed stemgebruik drukt een stevige stempel drukken op het gesprek dat je voert als manager, sales, trainer. Hierdoor creëer je meer impact, kom je zelfzekerder over en ben je actief present.

Bedrijven, ondernemers en organisaties kunnen bij Sparklin’ voice terecht voor individuele stemcoaching en workshops. Voor de zorgsector en het onderwijs ontwikkelde Katrien een specifiek aanbod.

1.Individuele stemcoaching voor bedrijven en ondernemers 

Wil je zelfzekerder overkomen en/of via jouw stem een sterke indruk maken op jouw publiek  of gesprekspartner? Wil je spreken met impact en communiceren vanuit verbinding?

Katrien ontwikkelde het traject ‘Vergroot je stem(pel)‘ waarbij je in tien sessies klaargestoomd wordt om jouw stembereik te vergroten.

Het traject bestaat uit:

 • één kennismakingssessie;
 • een intensief traject van zes sessies waarbij er gewerkt wordt op jouw individuele wensen en aandachtspunten;
 • drie opvolgingsessies die je kan inzetten in onderling overleg en naar eigen keuze.

De prijs voor dit traject is op aanvraag.

 2. Workshops

Een workshop stemcoaching biedt praktische oefeningen rond stembewustzijn en spreken voor groep en/of in onderhandelingsgesprekken. Deelnemers leren luisteren naar hun eigen stem en klank én naar het stemgebruik van de andere deelnemers. Via verschillende oefeningen gaan we op zoek naar meer resonantie en draagkracht voor de stem.

 • Introductieworkshop (max. 20 deelnemers)

Deze workshop (3u) biedt praktische oefeningen rond stembewustzijn en spreken voor een groep. Deelnemers leren luisteren naar hun eigen stem en klank én naar het stemgebruik van de andere deelnemers.

 • Themaworkshops ( max. 15 deelnemers)
  • Omgaan met druk 
   Je leert naar jouw lichaam luisteren, met name naar de druk en ontspanning  in je stem en lichaam. O.a. je houding komt aan bod.
  • Adem je vrij
   Kan de ademhaling autonoom werken? Hoe kan je de controle loslaten en vind je jouw eigen ademritme? De functie van het middenrif komt aan bod. Ook de controle tijdens jouw functioneren is een thema. Hoe sterk of los heb jij de touwtjes in handen?
  • Betrek je lichaam
   Thema’s die hierbij aan bod komen zijn: motorische rust versus sensorische levendigheid, anatomische structuren versus hun samenhang en het effect op het spreken. In deze workshop komt het lichaamsbewustzijn aan bod. Hoeveel ben jij je bewust van jezelf wanneer je aan het spreken bent?
  • Betrek je zintuigen
   Wat kunnen de zintuigen bijbrengen aan de klank? Vanuit je innerlijke zelf naar buiten werken.
  • Creëer meer resonantie
   Hoe geef je jouw stem en jezelf de ruimte om te groeien. Hoe kan je de toehoorder meer en beter betrekken in jouw verhaal?

De workshops duren telkens 3u en bestaan uit praktische tips en oefeningen, die onderbouwd worden vanuit een theoretisch luik.

De prijs voor dit traject is op aanvraag.

Contact

Katrien Van Geystelen // katrien.van.geystelen1@telenet.be // +32 (0)473 46 08 91