Aanbod

Aanbod voor organisaties, bedrijven en ondernemers

  • Aanbod voor bedrijven en ondernemers

Meer en meer ontdekken bedrijven, organisaties en ondernemers het belang van een bewust stemgebruik. Zeker wanneer je vaak voor een groep staat en ook als je echt verbinding wilt maken met je publiek. Een goed stemgebruik drukt een stevige stempel drukken op het gesprek dat je voert als manager, sales, trainer. Hierdoor creëer je meer impact, kom je zelfzekerder over en ben je actief present.

Bedrijven, ondernemers en organisaties kunnen bij Sparklin’ voice terecht voor individuele stemcoaching en workshops.

Meer informatie

  • Aanbod voor zorgorganisaties

Binnenkort meer.

  • Aanbod voor scholen, onderwijs- en vormingsinstellingen

Na zelf meer dan tien jaar in het onderwijs te hebben gewerkt, ontwikkelde ik samen met Frederika Tournicourt (logopediste / stempedagoge) een aanbod voor leerkrachten, docenten, directies en opvoedend personeel. Vanuit een divers aanbod versterken we hen bij hun les- en schoolopdracht.

In het onderwijs is de stem een belangrijk instrument. Het aanbod van Sparklin’ voice maakt leerkrachten, docenten, directies en opvoedend personeel bewust van hun stemgebruik, waardoor ze gemakkelijker spreken én de boodschap beter laten resoneren.

Meer informatie

Persoonlijk aanbod

Als privépersoon kan je bij Sparklin’ voice terecht voor een individuele stemcoaching. Er wordt op maat gewerkt. De stemcoaching vertrekt steeds vanuit een persoonlijke vraag of behoefte.

Daarnaast organiseert Sparklin’ voice regelmatig introductieworkshops waaraan je als persoon kan deelnemen.

Meer informatie

 1620417_491330844342128_2981200544145630279_n (1)