Aanbod voor bedrijven

1620417_491330844342128_2981200544145630279_n (1)

Bedrijven en organisaties kunnen bij Sparklin’ voice terecht voor individuele sessies stemcoaching, workshops en teambuilding. Het aanbod staat open voor ieder die zich wil verdiepen in zijn stemgebruik om bewuster en met meer impact te spreken.

1.Individuele sessie

Een individuele sessie stemcoaching (30 min) gaat in op de specifieke vraag van de werknemer. De coaching is steeds op maat en biedt specifieke tips rond waarneming en bewustwording van het spreken.

Een individuele sessie kan aangevraagd worden in het kader van een persoonlijk ontwikkelingsplan van de werknemer, alsook als burn-outpreventie.

 2. Workshop

Een workshop stemcoaching biedt praktische oefeningen rond stembewustzijn en spreken voor groep of in onderhandelingsgesprekken. Deelnemers leren luisteren naar hun eigen stem en klank én naar het stemgebruik van de andere deelnemers. Via verschillende oefeningen gaan we op zoek naar meer resonantie en draagkracht voor de stem.

3. Teambuilding

Een workshop stemcoaching  en/ of samen zingen kan eveneens als teambuilding aangevraagd worden. Samen klank maken zorgt voor meer verbondenheid en vertrouwen in het team. De teambuilding wordt samengesteld in afspraak met de aanvrager.

Meer informatie

De lezing, workshops en individuele sessies kunnen in de organisatie doorgaan of op een locatie na overleg.

Prijs op aanvraag.

Contact

Katrien Van Geystelen // katrien.van.geystelen1@telenet.be // +32 (0)473 46 08 91