Sparklin’ voice is een project van Katrien Van Geystelen

cropped-26170657_10155895208434043_7039142642961170833_o1.jpg

Katrien Van Geystelen 

Stemcoach // gids // verteller // presentator

Vertellen // verbinden // inspireren // presenteren

 

Ik ben altijd nieuwsgierig en leergierig geweest vanuit een sterke interesse voor mensen, hun verhalen en ervaringen. Ik hou ervan om bij te leren en nieuwe dingen uit te proberen. Die vrijheid om te groeien en ontdekken, draag ik hoog in het vaandel. Ik ben ook een dromer, een idealist. Als kind had ik vele plannen om hongersnood, oorlog en haat uit te wereld te halen. Ik vind rechtvaardigheid en eerlijkheid erg belangrijk en tracht zo te leven en te werken (met vallen en opstaan) dat elke relatie een open, oprecht en eerlijk contact met elkaar is, in verbinding zonder gebonden te zijn.

Vanuit deze waarden, startte ik in 2014 Sparklin’ voice op, waarin ik zangers, (professionele) sprekers en geïnteresseerden, vanuit klank en stem coach naar een open, oprechte en authentieke communicatie met zichzelf en hun omgeving.

Sparklin’ voice

… omdat ieder kan stralen door een goed gebruik van de stem en klank.

… omdat ieder een eigen, bijzondere sprankel in de stem heeft.

… omdat een stem kan bruisen van energie.

… omdat een parelende stem vaak meer zegt dan woorden.

… en ook omdat ik ongelooflijk veel van glinstering houd.

 

Sinds 2017 startte ik Achterklap. Wat startte als een zijproject, groeide snel en werd al gauw een tweede zelfstandig project. Als gids/verteller combineer ik de liefde voor Antwerpen met mijn passie om verhalen te vertellen. Achterklapverhalen zijn persoonlijke ervaringen die, bedekt met de nodige humor enkele kwetsbaarheden uit onze samenleving blootleggen.

Heb je nog vragen, stuur me dan zeker een mailtje.

Sprankelende groet,

 

Katrien Van Geystelen

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s