Het innerlijke weten uitspreken..

Elke dag zie ik hoe cliënten woorden vinden om zichzelf te uiten, hoe ze anders naar een situatie leren kijken, hoe ze groeien in hun grootsheid en hoe ze een sterke communicator worden zonder zichzelf te verliezen. Ze stoppen met zichzelf te moeten bewijzen. Ze spreken vanuit rust en vertrouwen.

Ze stralen!

Cliënten weten meestal wat juist is, wat te doen. Ze voelen meteen wanneer iets niet klopt en weten wat de beste oplossing is.

Ze weten het!

Toch komen ze zo niet bij me aankloppen. Eerder voelden ze zich vaak niet gehoord. Ze vroegen zich af wat er mis was met hen. Zaten ze misschien op de verkeerde plaats? Ze wisten het niet en voelden zich onzeker.

Doorheen ons traject leren ze luisteren en vertrouwen op hun stem. Ze ontdekken om de juiste woorden te geven. Ze denken meer strategisch en versterken hun boodschap door bv. data toe te voegen aan hun (buik)gevoel. Ze vinden resonantie in hun stem en verliezen zichzelf niet in het overtuigen.

Ze zijn 100% zichzelf!

Dat gun ik jou ook. Daarom deel ik graag enkele tips die je meteen kan toepassen. De vakantieperiode is de ideale tijd voor reflectie.

  • Maak ruimte voor rust: Doe iets leuks, ga naar buiten, …

  • Maar ruimte voor stilte: Neem even tijd voor jezelf, trek de natuur in,…

  • Adem bewust: 3 tellen in via de neus en 6 tellen uit via de mond.

  • Zet een intentie: Op welke vraag wil je een antwoord?

  • Leer luisteren: Laat je gsm liggen en zet je even in de tuin, mediteer,…

  • Schrijf neer wat je hoort: laat alle gedachten komen en schrijf ze op.

Wil je meer?

Tijdens Resonate to Connect op 27 september 2024 ontdek je meer over de uitdagingen in communicatie en hoe jouw stem daarin het verschil kan maken.

Wil je zo lang niet wachten?

Stuur me een bericht en ik stem af hoe we kunnen samenwerken of boek een vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn agenda.

Ik hoor graag van je.

Sprankelende groet, Katrien

***

Als stemcoach en oprichter van Sparklin' Voice, vervult Katrien een cruciale rol in het empoweren van ondernemers, managers en professionals. Haar missie? Zorgen dat zij niet alleen gezien en gehoord worden, maar ook de kracht ontdekken om hun stem te vinden en het podium vol vertrouwen te betreden. Resonantie en stem vormen de kern van haar benadering.

Met een holistische achtergrond als communicatiewetenschapper en stempedagoog, deelt Katrien niet alleen inzichten maar biedt ze praktische tools aan. Haar doel is om anderen te helpen spreken met meer zelfvertrouwen, rust en gemak, wat leidt tot succesvollere communicatie. Katrien creëert een ruimte waarin individuen de volle potentie van hun stem ontdekken, en ze begeleidt hen bij elke stap op weg naar een krachtige en authentieke presentatie.

***

Vorige
Vorige

Waarom niet-weten soms de beste les is…

Volgende
Volgende

Stop met armworstelen!